Click Now!

Tuesday, October 2, 2012

De 3 X NOROC la Loteria Romana!

NOROC PLUS SI SUPER NOROC sunt cele mai noi jocuri marca LOTERIA ROMANA
care au fost lansate incepand cu data de 3 aprilie impreuna cu optiunea de joc QUICK PICK
In data de 3 aprilie a.c., Loteria Romana a lansat pe piata doua noi jocuri similare jocului NOROC de la Loto 6/49: NOROC PLUS SI SUPER NOROC.

Pentru prima tragere, care va avea loc joi, 7 aprilie, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I, pentru fiecare din cele doua jocuri, cu cate 100.000 de lei.

Jucatorii care vor alege sa joace la JOKER, pot opta pentru un castig suplimentar jucand si la NOROC PLUS, pretul unei variante fiind de numai 1,2 lei.

Jocul Loto 5/40 ofera si el un castig suplimentar pentru jucatorii care vor opta sa joace si la SUPER NOROC, pretul unei variante fiind de numai 0,80 lei.

Numarul castigator atat pentru NOROC PLUS cat si pentru SUPER NOROC, este compus din 6 cifre care sunt generate aleator de terminalul de joc.

Atat NOROC PLUS cat si SUPER NOROC au fiecare cate 5 categorii de castiguri: categoria I (toate cele 6 cifre ale numarului), categoria a II-a (primele 5 cifre ale numarului sau ultimele 5 cifre ale numarului), categoria a III-a (primele 4 cifre ale numatului sau ultimele 4 cifre ale numarului), categoria a IV-a (primele 3 cifre ale numarului sau ultimele 3 cifre ale numarului), categoria a V-a (primele 2 cifre ale numarului sau ultimele 2 cifre ale numarului).
Premiile acordate vor fi exclusiv in bani.

Tot din data de 3 aprilie jucatorii la Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 si-au putut incerca norocul prin optiunea QUICK PICK. Prin implementarea acestei optiuni, jucatorii pot opta atat pentru marcarea pe bilet a numerelor jucate, cat si pentru alegerea aleatoare, de catre terminalul de joc, a numerelor jucate, prin bifarea casutei “Quick Pick” special creata pe biletul de joc.
QUICK PICK este cea mai noua si atractiva modalitate prin care se pot alege numerele fara costuri in plus.

No comments: